Hivatalos engedély illetve támogatás

Az oldal Dr. Eőry Ajándok Természetgyógyász-orvos engedélyével és támogatásával működik!

312 Meridián Torna Letöltés

 -Szíves elnézésüket kérjük, tervezzük az oldalon szereplő anyagok feltöltését jelenleg az említett téma engedélyeztetés és egyezettés alatt van illetve annak folyamatában...



Ezen az oldalon azoknak szeretnénk segíteni, akik már megismerkedtek a 3 1 2 meridián tornával, az ingyenes heti két alkalommal rendezett közös gyakorlásunkon részt vettek, és szeretnék a kínai meridián torna gyakorlatokat otthon is pontosan végrehajtani.
Fekete Edittel összeállítunk egy letölthető (PDF,world, doc, txt formátumban megnyitható) 3 1 2 meridián gyakorlatsort lépésről lépésre.

Azok akik már csinálták párszor a gyakorlatot ezen instrukciók alapján  otthon is tudják majd követni a meridián torna lépéseit, eleinte természetesen  nem fog olyan gördülékenyen menni és annyi idő alatt, mint amikor oktatóval, illetve trénerrel végzik, de mindez idővel és a gyakorlás mennyiségével kialakul.


A 3 1 2 meridián gyakorlatsor letölthető innen:
A 3 1 2 meridián torna DVD megrendelhető itt: (két dvd-ről van szó az egyiket pár éve Kínában rögzítették, a másik Fekete Edit prezentációjában készülne el amennyiben erre engedélyt kapunk)

Azért hogy érdeklődőink ne érezzék, hogy hiába jöttek az oldalra, eredetiben megtekinthetik a Kínai 312 Meridián torna magyarázatát és prezentációját egyik videóportárról belinkelve természetesen kínai nyelven :))


  Dr. Prof. Zhu Zong Xiang a 70-es években dolgozta ki
Videó Klippek PrezentációjaDr. Prof. Zhu Zong Xiang-tól:
·         Bemutatása a kínai 312 gyakorlatoknak 
 介紹 - 3 1 2 經絡鍛煉法
 
·         312 Gyakorlat - Akupuntúrás pont (Vab4) (Hegu)
 3 1 2 經絡鍛煉法 - 合谷穴
 
·         312 Meridián Gyakorlat - Akupunktúrás pont (Szb6) (Neiguan)
 3 1 2 經絡鍛煉法 - 內關穴
 
·         312 Meridián Gyakorlat - Akupunktúrás pont (Gy36) (Zusanli)
 3 1 2 經絡鍛煉法 - 足三里穴
 
·         312 Meridián Gyakorlat - Hasi Légzés
 3 1 2 經絡鍛煉法 - 腹式呼吸