Hivatalos engedély illetve támogatás

Az oldal Dr. Eőry Ajándok Természetgyógyász-orvos engedélyével és támogatásával működik!

A 3 1 2 Meridián Torna - Magyarországon kitől ered, Ki az eredeti "Forrása"

A 3 1 2 Meridián Torna - Magyarországon kitől ered, Ki az eredeti "Forrása"

A 3 1 2 Meridián torna Magyarországon Dr. Eőry Ajándok orvos-természetgyógyász professzor védette le és hozta be hazánkba, több mint 40 éves barátságot ápol Zhu Zong-Xiang a Pekingi Meridiánkutató Intézet vezetőjével a 3 1 2 Meridián torna megalapítójával.

Egy "megjegyzés" késztetett arra, hogy ezt megemlítsem ezen a blogon, mert a "3 1 2 meridián torna" szócsoport 383 oldalon szerepel találatként, míg a "meridiántorna" 697 oldalon tehát fontos az eredet tisztázása, mivel a mozgássor speciális a weboldalakon, blogokon pedig szinte képtelenség ezt a speciális mozgássort újra és újra más és más szavakkal leírni, hogy ezzel hangsúlyozhassuk oldalaink egyediségét és eredetiségét.
Amit tehetünk -az ilyen speciális helyzeteken-a "forráshoz fordulni".
Ez azt jelenti, hogy attól kérjük az engedélyét a tartalom felhasználására, Aki ezt levédette Magyarországon és Aki ezt behozta hazánkba előrelátva az egyre gyengülő gazdasági helyzetet és az egészségügyi és szociális ellátások romló tendenciáját figyelembe véve a prevencióra helyezte a hangsúlyt és örömmel  veszi mindazok törekvéseit, akik segítik a 3 1 2 meridián torna elterjesztését az országban INGYENESEN.

A "megjegyzésre" adott választ itt mellékelném, nem akartam ezzel helyet foglalni, de a karakterkontroll miatt a megjegyzésrovatba csupán sorozatba fért volna be nem épp követhető módon.
Inkább ide illesztem be, mert érdekes és hasznos információkat is tartalmaz mindazok számára akik érdeklődnek a 3 2 1 Meridián torna iránt, vagy azoknak akik szeretnének a jövőben 3 1 2 Meridiántornáról bármilyen tartalmat feltenni az internetre.


A válasz:

Tisztelt Szarka Péter Úr!
Köszönöm szíves figyelmét, hogy megtisztelte az oldalamat,  észrevételeit jelezte számomra.
Szeretném, ha olvasóim is tisztában lennének "az egész képpel" így válaszom Önnek levélben és itt is megadom.
Az, hogy hogyan találta meg az oldalt, több mint az Ön által említett "véletlen".
-          Amint tudjuk, a véletlen nem létezik egyébként sem, de ez egy külön fórum oldal, nyitó és vitaoldalának témája és nem itt a helye a fejtegetésének.
 A  -http://meridiantorna.blogspot.com -blogot menedzselő "kollégám" mellesleg nemzetközi SEO - szakember és webmester, aki szabadidejében foglakozik az internetes információs projektemmel.

1. Kis összevetés pár "szóra"(kulcsszóra):
 A meridiantorna.blogspot.com és az Ön oldala (a-doktor-madarak-) között, aminek a linkjét, volt oly kedves a megjegyzésében, mint utalás és forrás elhelyezni, amit utólagos engedelmével inaktiválni fogok, mert ez Önt a mi oldalaink által jogosulatlan pozíciók elértéhez segítené- amint ezzel tisztában van Ön is-, így nincs miért neheztelnie.

* (A "nem link-kel" vagy "direktben" azt jelenti az oldal saját pozíciója, nem másokra támaszkodva mások magasabb pozícióban lévő oldalaiba igyekszik elhelyezni kommentben, megjegyzésben a saját webcímét amivel erősíti a saját oldalát)
meridiantorna.blogspot.com
"Meridián torna" szóra : 11.000-ből (direktben) 11,12, hely
               az Ön oldala (a-doktor-madarak-):link-kel: 3, direktben 9. hely.
meridiantorna.blogspot.com
"kínai meridián torna" szóra: 69.900-ból (direktben)-3,4,5,6,7,8,9.
             az Ön oldala (a-doktor-madarak-): link-kel 19. hely.
meridiantorna.blogspot.com
"3 1 2 meridián torna"szóra: 2.040 találatból:(direktben) 9,14 hely
            az Ön oldala (a-doktor-madarak-): direktben 7. hely.

Folytathatnám, de felesleges az Ön oldala:2001. január 01.- el indult, míg a mi oldalunk (meridiantorna.blogspot.com) csupán 2010. szept. 15-től a PR (PageRank) értéke ezért is nulla míg az Öné 2-es.

2. A plagizációra is odafigyelve a tartalom feltöltése előtt ellenőriztem a webcontent similaritását vagy is a text-es (szöveges tartalom % -os és nem % -os azonosságát előfordulását más oldalakon) meg kell mondanom, rengeteg oldalt találtam az oldal tartalmának feltöltése előtt amiben a tartalommal releváns leírások, illetve részben egyezőek szerepeltek.
Ebben az esetben vagy addig csűri - csavarja az ember, amíg egyedi nem lesz, vagy esetünkben egy speciális mozgássor leírásáról van szó, ami egy szabadalom így nagyon sok lehetőség nincs is. Elkerülhetetlen az ismétlődés, tehát ahogy Ön is javasolta én is a "FORRÁSTÓL” a Magyarország -i  3 1 2 Meridián torna levédőjétől kértem engedélyt a tartalom közlésére, amit meg is kaptam!
Amennyiben figyelmét elkerülte volna, ez olvasható a blog legtetején:"Az oldal Dr. Eőry Ajándok Természetgyógyász-orvos engedélyével és támogatásával működik!"
A 3 1 2 Meridián tornát Magyarországon levédte Dr. Eőry Ajándok Professzor és Neki köszönhető, hogy egyáltalán tudunk is róla és egyáltalán, hogy a természetgyógyászat és akupunktúra ma itt tart hazánkban.
Dr. Eőry Ajándok weboldala: http://www.egeszsegbiztonsag.hu
A professzor azon munkálkodik, hogy a rossz egészségügyi helyzet és a gazdaság romlása miatt az embereket felkészítse az öngyógyításra, mint  prevencióra.
 Mindezt INGYEN adja tovább és tanítványait is erre kéri, a 3 1 2 Meridián torna legyen mindenkié és országszerte ingyenes, klubok egyesületek tanítsák adják tovább ezt a tudást ezt az egészségmegőrző javító technikát.

3.Végezetül az oldal tulajdonosa Fekete Edit Természetgyógyász már 8 éve praktizál és az Ön által is említett: "Pekingben elvégeztem Zhu professzor szemináriumát", nos Fekete Edit is elvégezte: 2009 szeptemberében, Magyarországon, majd 2010 Márciusában Pekingben is és most készül ismét visszatérni Pekingbe Dr. Eőry Ajándok Professzor szervezésében.

Azóta is regionálisan Hódmezővásárhelyen és Szegeden terjeszti a 3 1 2 Meridián tornát.
Heti két alkalommal tart ingyenesen tornát a helyi fedett uszodában - ami az ország 3. legjobb uszodája- és egy speciálisan női edzőteremben.
Amennyiben további kérdése lenne, kérem, szíveskedjék felvenni a kapcsolatot Dr. Eőry Ajándok Professzorral.

Köszönöm figyelmét,
Fekete Edit Természetgyógyász és Magony Béla szerkesztő.


* kiegészítés szerk.