Hivatalos engedély illetve támogatás

Az oldal Dr. Eőry Ajándok Természetgyógyász-orvos engedélyével és támogatásával működik!

Meridián torna és mozgalom

Amikor Dr. Eőry Ajándok itt járt Hódmezővásárhelyen és előadást tartott a 3 1 2 Meridián torna egészségmegóvó szerepéről. Elmesélte a meridián gyakorlatsor meridiánokra gyakorolt hatását és részletesen bemutatta és elmagyarázta a kiemelt fontosságú akupunktúrás pontok hatásmechanizmusát. Beszélt a meridián mozgalom jelentőségéről, hogy Ő azért hozta ezt a "kincset" be Magyarországra, -mert hisz ez Kínában is nagy "érték" s csak az utóbbi évtizedekben hajlanak az együttműködésre és nyílnak meg a nemzetközi közös kutatásokra is a kínai orvosok, kutatók-mert ezzel az életminőségen lehet javítani és az élethosszat meg lehet növelni. Természetesen a hosszú élethez jól kell ismerni a  meridián torna gyakorlatait és azok speciális hatását és az egyén állapotától függően a mozgássoron lehet és kell is változtatni az adott állapotnak megfelelően az egyénhez igazítani és természetesen rendszeresen gyakorolni végezni a 312 meridián mozgás gyakorlatokat.

Az előadásról nem tettünk fel ide videót, csak a torna részleteiről készítettünk ízelittőt.
Azok számára, akik még nem ismerik a meridián tornát ezáltal lehetőségük nyílik betekinteni a közös gyakorlatozás hangulatába és képet kapnak a a mozgássor egy -két részletéről is.
A csoportos 3 1 2 meridián tornákon mindíg jókedv ébred az emberekben és a gyakorlat végére életerővel töltődnek fel.
A következő képsorok tükrözik a hangulatot.(ahogy a professzor mondani szokta az egyik gyakorlatnál csiholjuk a qi -t)
A gyakorlatot Fekete Edit Természetgyógyász vezette.
82 ember tornázott egyszerre. Dr. Eőry Ajándok professzor  az előadása végén felkérte a közönségét, hogy vegyenek részt egy kis közös testmozgásban:

Meridián Torna gyakorlatok 3 1 2 videó



Meridián Torna videó 82 ember tornázik egyszerre



A többi videót meg lehet tekinteni a neten, ha a " YinYangKlinika " szóra keresnek rá a youtubeon, vagy a " 3.1.2.meridiántorna " flv-kiterjesztésű (3.1.2.meridiantorna_04.flv) videofájl névre keresnek rá 5 kisfilmet helyeztünk fel.