Hivatalos engedély illetve támogatás

Az oldal Dr. Eőry Ajándok Természetgyógyász-orvos engedélyével és támogatásával működik!
 Meridián Torna 312 Pillanatai

A Meridián gyakorlatokat a Hódmezővásárhelyi Meridián mozgalom résztvevői több helyszínen, változó csoportösszetétellel és létszámmal végzik.
Ennek több oka is van, részint a folyamatos jelenlét nem mindenkinél összeegyeztethető a munkájával, családi elfoglaltságaival, másrészt - és épp ez a meridián mozgalom lényege is - akik már megtanulták a mozgássort, azok otthon, egyedül is tudják a 312 meridián  gyakorlatokat végezni napról napra.
- Olyankor jönnek el a csoportba ha, - és ez a másik igen jelentős része a 312 meridián mozgalomnak - amikor valami konkrét problémájuk van,  (esetleg egészségügyi is), vagy szeretnének tanácsot kérni Fekete Edit meridián torna oktatótól.

Meridián torna Slideshow




Ilyenkor Fekete Edit személyre szabott Meridián tornát javasol. Az egyénre és az adott problémájára célzottan teszi meg javaslatát, amit egy bizonyos idő után - visszacsatolásként, illetve az elért eredményről beszámolva - a mozgalom résztvevői rendszeresen visszatérnek megjelennek a csoportos foglakozásokon.
Ilyenkor megbeszélik a fejleményeket és módosításokat esetleg más meridiánkört céloznak meg hangsúlyosabban a következő gyakorlatokkal. Egyénenként ez változó, hogy kinek mikor és épp mire is, lesz szüksége, és az meddig is tart, azaz meddig kell alkalmazza azt a programot.

(A következő képre vagy linkre kattintva a meridiántorna képeit lehet nagyban megnézni és lementeni is)
meridiántorna pillanatai

Itt lehet megnézni pár képet a csoportos Meridián tornáról és hogy helyileg ezek a helyszínek hol találhatóak ezt is meg lehet nézni a térképre fel lettek helyezve pontosan hogy hol zajlanak a 312 Meridián torna csoportos foglakozásai. (A linkre kattintva megtekinthető a térkép)


A jövőben tervezzük, kitölthető adatlapok letölthetőségét (text world, doc PDF) formátumokban.
Ezen adatlapok úgy is mint a 312 meridián torna tanúságtételei, illetve a tornának a jótékony hatásait, és egyes betegségek körében kifejtett gyógyhatásait, továbbá a hosszú élet projekt kutatásához, mint részadatokként elősegíthetik a bizonyítási és kutatási munkákat.
 



312 Meridiántorna Kollázs (A kép letölthető hátérképnek: bal-egérre klikk, az oldal betöltésekor ismét klikk bal-egérrel a képre, majd jobb egérrel klikk a képre és fentről a 4. "Beállítás háttérként"-re klikkel-ni.)


A meridián tornagyakorlatokat kint a szabadban vagy az adott sport létesítményben végezzük (Hódmezővásárhelyi Strand, Termálfürdő és Sportuszoda és a T & M Fitness Stúdióban)

Dr.Eőry Ajándok professzor nem csupán beszél a 312 meridián tornáról, de jó példával elől járva szemlélteti is :
Dr. Eőry Ajándok a Meridián Mozgalom Magyar Atyja


Dr. Eőry Ajándok mindig jókedvvel tornázik

Dr. Eőry Ajándok aki épp az  Szb 6. pontot fogva "szívén viseli" a tornát

Dr. Eőry Ajándok minden gyakorlatban "csiholja" a qi-t (csi, chi).